Retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om het artikel te beoordelen. Binnen deze bedenktijd kun je het artikel zonder probleem en zonder opgave van redenen aan ons retourneren. Houd er alstublieft rekening mee dat wij alleen ongebruikte artikelen terug kunnen nemen. Let erop dat u aangehechte etiketten NIET verwijdert en er geen vlekken op het materiaal komen.

Het is niet toegestaan het artikel verder te gebruiken dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Meer informatie over het herroepingsrecht kunt in vinden in de klanteninformatie en in onze Algemene Voorwaarden.

Exclusivesportswear behoudt de restitutie van het door u betaalde bedrag voor het product (en) tot de aankomst van de producten. Door de volledige bestelling terug te sturen, zal Exclusivesportswear ook de verzendkosten van de originele bestelling terugbetalen.

De terugbetaling vindt plaats naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Afhankelijk van uw bank kan dit een extra periode van 10 werkdagen duren.

Het is helaas niet mogelijk een artikel om te ruilen. 

Retouradres:

The Read shop / Exclusivesportswear 

Wilhelminastraat 1
2411CW Bodegraven